Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 25

Camping Les Valades

Welkom op Camping Les Valades, een prachtige charme camping met zwembad en kleuterbad op een unieke plek, gelegen tussen de valleien van de Dordogne en de Vézère. De charme camping bevindt zich in het hart van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de Périgord. De camping is ideaal voor families met (jonge) kinderen tot circa 15 jaar en rustzoekers, die van ruimte houden. Het kampeerterrein is golvend met behoorlijk steile stukken. Op het terrein vind je een meertje. De gasten kunnen zwemmen in het meer, kanoën en vissen. De camping biedt uitzicht over het platteland tussen de rivieren de Dordogne en de Vézère.

Creatief op de camping

In juli en augustus organiseert de camping voor de kinderen een kinderclub. De kinderen kunnen meedoen met schilderen, tekenen, pottenbakken, knutselen en kaarsen decoreren. De papa’s en mama’s mogen aanschuiven. Een keer in de week is er een leuke concertavond en een barbecue aan de rand van het meer.

Camping Les Valades

Frankrijk Aquitaine Dordogne Coux-et-Bigaroque

Les Valades, 24220 Coux-et-Bigaroque

+33 (0)5 53 29 14 27
Engels, Frans
begin april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

2 Reviews

Review schrijven
  1. Zeer mooie camping

    Zeer mooie camping met uiterst gastvrij en behulpzame eigenaars echtpaar. De ruime plaatsen zijn uniek vooral die met prive-sanitair!

  2. Gastvrije camping met ruime plaatsen

    De plaatsen zijn super en super groot, de eigenaren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Gastvrijheid staat hoog in hun vaandel. De voorzieningen sanitair en zwembad uitstekend! Het restaurant zou wat ruimer qua menukaart kunnen, wellicht een aparte kok? Wij waren hier de 1ste 3 weken van juni 2019. Een aanrader!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.