Camping Du Bas Meygnaud in de Dordogne is een prachtige charme camping gelegen in de Aquitaine. De camping ligt in het hartje van het Dronnedal, een prachtig groen natuurgebied.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1,7 ha
Hoogte: 132 m

Camping Du Bas Meygnaud

Camping Du Bas Meygnaud in de Dordogne is een prachtige charme camping gelegen in de Aquitaine. De camping ligt in het hartje van het Dronnedal, een prachtig groen natuurgebied. Dit kampeerterrein is klein, rustig en heeft 50 royale kampeerplaatsen. De campingplaatsen liggen vrijwel allemaal in het bos en aan de rand van het terrein. Een aantal plaatsen liggen in de zon, voor kampeerders die graag een kleurtje krijgen tijdens de vakantie. Camping Du Bas Meygnaud is de ideale kampeerbestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Ook vakantiegangers die wat meer van luxe houden kunnen op deze camping terecht. Er worden chalets, mobile homes en bungalows verhuurd. De camping beschikt over mooie faciliteiten, zoals een speeltuin, een zwembad en een restaurant. In het restaurant serveert de camping zoveel mogelijk regionale en biologische producten. Zo leert u de regio op een leuke manier kennen. Daarnaast is er een gezellige bar waar u ’s avonds altijd een drankje kunt drinken.

Vakantie in de Dordogne

Camping Du Bas Meygnaud ligt in een prachtige omgeving. In de Dordogne kunt u mooie wandelingen maken, maar u kunt hier ook een kano’s en fietsen huren. Zo leert u dit departement op een andere manier kennen. U vindt hier bossen, heuvels, weilanden, rotswanden, rivieren, meren en dalen. Het is een hele gevarieerde omgeving. Bij de receptie kunt u allerlei informatieboekjes en gidsen verkrijgen, zodat u voorbereid op pad gaat. In steden als Périgeuex, Sarlat en Bergerac ontdekt u de geschiedenis van de streek en kunt u lekker winkelen en door de straten slenteren. Kortom, op camping Du Bas Meygnaud beleeft u gegarandeerd een fijne kampeervakantie.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €20 Per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €4 €4 €4 per dag
Huisdier €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Chalet 4 personen €250 €275 €465 per week
Stacaravan 6 personen €275 €325 €495 per week
Camping Du Bas Meygnaud
Frankrijk Aquitaine Dordogne Valeuil

D939 Le Bas Meygnaud
24310 Valeuil

+31 (0)5 53 05 58 44
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.