Vakantie in Nederland

Sfeervol kamperen in Nederland

Ben je opzoek naar een rustige en sfeervolle vakantie in Nederland, dan is een charme camping de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. In heel Nederland vind je een variëteit aan (kleine) charme campings op de Veluwe, aan zee of in de heuvels van Maastricht. Een charme camping biedt net dat beetje extra op het gebied van gastvrijheid, ruimte en rust. Boek een charme camping in de natuur, in de bossen of langs de Zeeuwse kust. De faciliteiten op een charme camping lopen uiteen van een zwembad, animatie tot een goed restaurant. Daarnaast verhuren sommige charme campings bijzondere accommodaties als een safaritent, boomhut of luxe lodge.

Kamperen in het Vechtdal

Het Overijssels Vechtdal is een van Nederlands mooiste landstreken die bovendien nog niet door massatoerisme is aangetast. Kamperen in het Vechtdal is populair bij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De ‘rode draad’ in het gebied is de rivier de Vecht, met zijn vele zij-armen een bijzondere, natuurlijke attractie. Verder zijn er vele gevarieerde natuurgebieden zoals het oude kampenlandschap van de Eerder Achterbroek en de stuwwallandschappen van de Lemeler- en Archemerberg. Topstukken in de collectie van het Overijssels Vechtdal zijn de unieke esdorpen Beerze en Rheeze en de prachtige kastelen en havezaten, zoals Eerde, Rechteren en Den Berg.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

Tijdens een vakantie in Zeeland kun je genieten van lange dagen op het strand, zwemmen in de Noordzee, gezellige badplaatsen en lekker eten. Vanaf de charme camping in Zeeland kunt u heerlijke fietstochten en wandelingen maken. Er zijn verschillende wandelroutes en fietsroutes uitgezet in deze provincie. De echte wandel- en fietsliefhebbers zullen zich zeker niet vervelen in deze mooie provincie. Daarnaast zijn er een aantal plaatsen die je gezien moet hebben als je op vakantie bent in Zeeland, zoals de hoofdstad Middelburg of badplaats Renesse, maar ook de stad Goes is zeker een bezoekje waard. Als je dan in een van deze steden bent moet je een aantal Zeeuwse lekkernijen zeker even proeven. Denk aan de Zeeuwse Bolus of de Zeeuwse Boterbabbelaar. Deze producten maken ze alleen zo lekker in de provincie waar ze vandaan komen.
Strandliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen. De mooiste stranden van Nederland zijn te vinden in Zeeland, een prachtige kustlijn, lange stranden en mooie boulevards. Op een charme camping in Zeeland beleef je een ultieme vakantie vol gezelligheid, mooie natuur en lekker eten.

Ontdek de Veluwe

Een camping op de Veluwe is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten. Van Apeldoorn tot Elburg en van Garderen tot Otterlo. Bezoek tijdens uw verblijf op een charme camping het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.