Vakantie in Nederland

Vakantie op een charme camping

Op een charme camping in Nederland geniet je van rust, ruimte en de gastvrijheid. Ontdek de voordelen van het buiten zijn en rustiek kamperen in de Hollandse natuur. Er even lekker tussenuit met het hele gezin, lekker genieten van het buitenleven op het platteland of uitwaaien aan de kust. Verblijf in je eigen vertrouwde kampeermiddel of kies uit het aanbod aan huuraccommodaties, zoals een safaritent, glamping accommodatie of stacaravan. Beleef een heerlijk vakantie met de kinderen of zijn tweeën op een prachtige charme camping in Nederland.

Bekijk alle campings in Nederland

Populaire regio’s Nederland:

Friesland | Ameland | Drenthe | Achterhoek | Overijssel | Gelderland | Veluwe | Groningen | Limburg | Flevoland | Brabant | Noord-Holland | Texel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland

Populaire thema's

Boerencampings

Ga kamperen bij de boer in Nederland.

Verder lezen over Boerencampings

Kindercampings

Bekijk kindercampings in Nederland.

Verder lezen over Kindercampings

Campings aan zee

Bekijk alle campings in Nederland aan zee.

Verder lezen over Campings aan zee

Zwembad

Bekijk alle campings met een zwembad.

Verder lezen over Zwembad

Safaritent huren

Bekijk alle campings met safaritenten.

Verder lezen over Safaritent huren

Vakantieparken

Bekijk alle vakantieparken in Nederland.

Verder lezen over Vakantieparken

Provincies in Nederland

Achterhoek

Bekijk charme campings in de Achterhoek.

Verder lezen over Achterhoek

Ameland

Bekijk charme campings op Ameland

Verder lezen over Ameland

Drenthe

Bekijk hier charme campings in Drenthe.

Verder lezen over Drenthe

Flevoland

Bekijk alle charme campings in Flevoland.

Verder lezen over Flevoland

Friesland

Bekijk alle charme campings in Friesland.

Verder lezen over Friesland

Gelderland

Bekijk alle campings in Gelderland.

Verder lezen over Gelderland

Groningen

Bekijk alle campings in Groningen.

Verder lezen over Groningen

Limburg

Bekijk alle charme campings in Limburg.

Verder lezen over Limburg

Noord-Brabant

Bekijk alle campings in Noord-Brabant.

Verder lezen over Noord-Brabant

Noord-Holland

Bekijk alle campings in Noord-Holland.

Verder lezen over Noord-Holland

Overijssel

Bekijk alle charme campings in Overijssel.

Verder lezen over Overijssel

Texel

Bekijk de charme campings op Texel.

Verder lezen over Texel

Twente

Bekijk de charme campings in Twente.

Verder lezen over Twente

Utrecht

Bekijk alle charme campings in Utrecht.

Verder lezen over Utrecht

Veluwe

Bekijk alle campings op de Veluwe.

Verder lezen over Veluwe

Zeeland

Bekijk alle charme campings in Zeeland.

Verder lezen over Zeeland

Vakantie in Nederland

Kamperen in Nederland

Ben je opzoek naar een rustige en sfeervolle vakantie in Nederland, dan is een charme camping de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. In heel Nederland vind je een variëteit aan (kleine) charme campings op de Veluwe, aan zee of in de heuvels van Maastricht. Een charme camping biedt net dat beetje extra op het gebied van gastvrijheid, ruimte en rust. Boek een charme camping in de natuur, in de bossen of langs de Zeeuwse kust. De faciliteiten op een charme camping lopen uiteen van campings met zwembad, animatie tot een goed restaurant. Daarnaast verhuren sommige charme campings bijzondere accommodaties als een safaritent, boomhut of luxe lodge.

Vakantie op een kleine camping

Nederland is hét land voor een afwisselende vakantie op een kleine camping! Op een kleine camping in Nederland geniet je van rust en ruimte in de natuur. Op onze site vind je kleinschalige boerencampings, natuurcampings en natuurlijk minicampings. Rustzoekers kiezen voor een natuurcamping in de bossen, liefhebbers van zwemmen voor een kleine camping met zwembad. Houd je van watersporten dan kies je voor een kleine camping aan zee, aan een riviertje of aan een meer. Jonge gezinnen zullen zich meteen thuis voelen op een kindvriendelijke minicamping.

Campings in Drenthe

In het rustieke Drenthe past kamperen helemaal bij het natuurgevoel van de provincie. De verschillende Nationale Parken, prachtige fietsroutes en leuke dorpjes zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Ontdek de fraai gelegen charme campings in Drenthe die een mooie uitvalsbasis vormen voor een ontdekkingstocht door deze oostelijke provincie.

Campings in Friesland

Ga ook eens lekker kamperen in Friesland en beleef een veelzijdige vakantie! Bezoek bijvoorbeeld het Fries Scheepvaart Museum in Sneek of ga shoppen in Leeuwarden. Na een leuke dag kom je terug op je kampeerplaats, bungalow, stacaravan, chalet of safaritent.

Campings in Gelderland

Kamperen in Gelderland: de grootste provincie van Nederland! Het grootste natuurgebied van Gelderland is de Hoge Veluwe. Huur een fiets op de camping en maak een mooie fietstocht met het gezin. Stop onderweg bij het Kröller Müller Museum en bewonder hier de kunstwerken van o.a. Vincent van Gogh. Ook is het een aanrader om de steden Apeldoorn en Arnhem te bezoeken.

Kamperen op de Veluwe

Een camping op de Veluwe is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten. Van Apeldoorn tot Elburg en van Garderen tot Otterlo. Bezoek tijdens jullie verblijf op een charme camping het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Campings in Noord-Brabant

Ga op kampeervakantie naar Noord-Brabant, de provincie van de gezelligheid! Kies een camping en verblijf in een bungalow, stacaravan of je eigen tent. Verken de omgeving en maak een wandeling in een van de vele natuurgebieden, zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Biesbosch.

Kamperen in het Vechtdal

Het Overijssels Vechtdal is een van Nederlands mooiste landstreken die bovendien nog niet door massatoerisme is aangetast. Kamperen in het Vechtdal is populair bij natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De ‘rode draad’ in het gebied is de rivier de Vecht, met zijn vele zij-armen een bijzondere, natuurlijke attractie. Verder zijn er vele gevarieerde natuurgebieden zoals het oude kampenlandschap van de Eerder Achterbroek en de stuwwallandschappen van de Lemeler- en Archemerberg. Topstukken in de collectie van het Overijssels Vechtdal zijn de unieke esdorpen Beerze en Rheeze en de prachtige kastelen en havezaten, zoals Eerde, Rechteren en Den Berg.

Campings in Zeeland

Tijdens een vakantie in Zeeland kun je genieten van lange dagen op het strand, zwemmen in de Noordzee, gezellige badplaatsen en lekker eten. Vanaf een camping in Zeeland kun je heerlijke fietstochten en wandelingen maken. Er zijn verschillende wandelroutes en fietsroutes uitgezet in Zeeland. De echte wandel- en fietsliefhebbers zullen zich zeker niet vervelen in deze mooie provincie. Daarnaast zijn er een aantal plaatsen die je gezien moet hebben als je op vakantie bent in Zeeland, zoals de hoofdstad Middelburg of badplaats Renesse, maar ook de stad Goes is zeker een bezoekje waard. Als je dan in een van deze steden bent moet je een aantal Zeeuwse lekkernijen zeker even proeven. Denk aan de Zeeuwse Bolus of de Zeeuwse Boterbabbelaar. Deze producten maken ze alleen zo lekker in de provincie waar ze vandaan komen. Strandliefhebbers kunnen in Zeeland ook hun hart ophalen. De mooiste stranden van Nederland vind je in Zeeland “Zeeuwse Kust”, een prachtige kustlijn, lange stranden en mooie boulevards. Op een charme camping in Zeeland beleef je een ultieme vakantie vol gezelligheid, mooie natuur en lekker eten.

Bekijk alle campings in Nederland