Alle foto's

Camping Huttopia De Roos

Camping Huttopia De Roos heet u welkom in een prachtig, natuurlijk decor in de provincie Overijssel. Kampeer in het hart van het unieke heuvellandschap, aan de Overijsselse Vecht. De charme camping De Roos in Beerze-Ommen is een sfeervolle, ruim opgezette natuurcamping, die bijzonder fraai gelegen is in een zacht glooiend rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht. De camping ligt niet alleen aan de Vecht, ook een zij-arm van de rivier loopt over het terrein. Naast de prachtige ligging is de grote variatie aan zeer ruime, natuurlijk gelegen kampeerplaatsen opvallend; er is letterlijk en figuurlijk ruimte voor de natuur en ruimte voor elkaar. Op Camping De Roos kunt u nog echt ontspannen, kamperen in een harmonieuze sfeer. Een speciale gewaarwording, deze niet alledaagse beleving van mens en natuur: laat u ook betoveren! De camping beschikt over goed verzorgd sanitair, sportvelden, een gezellig theehuis en fietsverhuur.

Rust en natuur in Ommen

Op slechts 2 uur van Amsterdam, is de ideale manier om de provincie Overijssel te leren kennen. Geniet van een rustgevende vakantie in een schitterende natuurlijke omgeving! Kampeer onder de bomen op het natuurterrein van 27 ha, dat generaties lang met zorg en aandacht in stand is gehouden. De ruime standplaatsen zijn mooi aangelegd, zodat u optimaal van de natuur kunt genieten (ontspannen, spelen met de kinderen).

Kamperen in Overijssel

Het Overijssels Vechtdal is een van Nederlands mooiste landstreken die bovendien nog niet door massatoerisme is aangetast. Het gebied is populair bij fietsers en wandelaars. De ‘rode draad’ in het gebied is de rivier de Vecht, met zijn vele zij-armen een bijzondere, natuurlijke attractie. Verder zijn er vele gevarieerde natuurgebieden zoals het oude kampenlandschap van de Eerder Achterbroek en de stuwwallandschappen van de Lemeler- en Archemerberg. Topstukken in de collectie van het Overijssels Vechtdal zijn de unieke esdorpen Beerze en Rheeze en de prachtige kastelen en havezaten, zoals Eerde, Rechteren en Den Berg.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia De Roos voor je op een rij gezet:

Camping Huttopia De Roos
Nederland Overijssel Beerze-Ommen

Beerzerweg 10, 7736 PJ Beerze-Ommen

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe