Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 74
Kampeerterrein: 20 ha

Village Huttopia Lanmary

Beleef een fantastische ervaring op de natuurcamping van Lanmary door middenin het bos van de Périgord te verblijven. Op het programma: het zwembad dat tussen de bomen inhangt, de rust van het bos en de ontdekking van de Dordogne. De camping heeft een eenvoudige en gezellige keuken. Bestel uw brood en croissantjes de dag ervoor. Je kan heerlijk zwemmen in een knusse bossfeer. Door het grote zwembad en peuterbad is het zwemgedeelte ideaal voor het hele gezin. Een aanrader op camping Lanmary is het avontuur met SmartForest, een avonturen- en ontdekkingsspel voor het hele gezin om het bos op een andere manier te ontdekken. Je vermaakt je met leerzame spelletjes, raadsels en quizzen. De kinderrecreatie is iedere ochtend een goede gelegenheid om lol te trappen en nieuwe vrienden te maken. Pijl en boog leren maken, schattenjacht of reuze spelletjes in de buitenlucht (5-12 jaar). De camping biedt kampeerplaatsen en de verhuur van cabanes, cahuttes, canadienne tenten, trappeur tenten en bonaventure tenten.

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Lanmary voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Lanmary

Frankrijk Aquitaine Dordogne Antonne-et-Trigonant

RD69, 24420 Antonne-et-Trigonant

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juli - augustus
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.