De charme camping Le Domaine Vert in de Limousin is ideaal voor de rustzoeker. De kleine, natuur- en boerderijcamping ligt in de Corrèze op een glooiende kampeerterrein van een authentieke Franse boerderij.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 300 m

Camping Le Domaine Vert

De charme camping Le Domaine Vert in de Limousin is ideaal voor de rustzoeker. De kleine, natuur- en boerderijcamping ligt in de Corrèze op een glooiende kampeerterrein van een authentieke Franse boerderij. De ruime kampeerplaatsen hebben uitzicht op de landerijen en heuvels. Tijdens uw verblijf op de rustige camping Le Domaine Vert wordt u omringd door stilte en groen. De camping beschikt over een tables d’hôtes waar maaltijden op basis van de eigen boerderijproducten worden geserveerd. Maak een wandeling over onze zelfvoorzienende boerderij en val van de ene in de andere verbazing: het uitzicht over de glooiende heuvels, de natuurtuin met knusse zitgelegenheid, gemaakt om te genieten, de dierenmaniertjes van al onze twee- en viervoeters, de rijpende vruchten en al die groenten waarvan we de naam al bijna kwijt zijn, maar die o zo lekker zijn. Natuurlijk willen de eigenaren u graag laten meegenieten van al deze heerlijkheden van eigen stal en tuin; op het terras onder een prachtige sterrenhemel of in de sfeervolle Bodega, gelegen in een van de authentieke natuurstenen schuren. En als u vervolgens door de zuivere lucht loopt en u bed opzoekt, luister dan nog even naar het vredige geluid van de nacht.

Kamperen in de Corrèze bij Le Domaine Vert

In de omgeving van camping Domaine Le Vert kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken die u de veelzijdigheid van de Corrèze laten zien. Toer ook eens met de auto rond door dit onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijtjes en rustieke dorpjes. Bezoek een of meer van de talrijke idyllische Franse markten in de omgeving. Interessante steden zijn Limoges, Brive, Tulle, Perigueux. In de warme maanden is het heerlijk om eens een kano te huren, een duik te nemen in een meer of zwembad of te picknicken aan een van de riviertjes. Bent u een hengelaar, dan kunt u 3,5 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

Vakantiehuis huren in de Corrèze

Le Domaine Vert verhuurt ook een vakantiehuis (gîte). Daarnaast kunt u overnachten in een bedstee, blokhut of boeren panoramasuite. Prijzen vanaf € 30,00.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €17 €22 o.b.v. 2 personen p.n.
Extra persoon €3,50 €3,50 €6 per nacht
Honden €2 €2 €2 per nacht
Elektriciteit €3,50 €3,50 €3,50 per nacht
Bedstedes €30 €30 €30 per nacht
Vakantiehuis 1-2 p. €75 €85 €90 per nacht
Vakantiehuis 7-8 p. €145 €155 €160 per nacht
Blokhut 1-2 p. €40 €45 €50 per nacht
Boeren Suite 1-2 p. €42,50 €47,50 €52,50 per nacht
Ontbijt 1 p. €8 €8 €8 per dag
Diner 1 p. €23 €23 €23 per dag

Camping Le Domaine Vert

Frankrijk Limousin Corrèze Troche

Les Magnes
19230 Troche

+33 (0)5 55 73 59 89
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - midden oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.