Kleine Camping Chantegril

Camping Chantegril in Liginiac is een kleine, groene charme camping met zwembad in een schitterend stukje Frankrijk: de Limousin vlakbij de Gorges de la Dordogne en de Corrèze. De kleine, maar vooral ook sportieve camping is omgeven door bossen en op 500 meter van het piep kleine dorpje Liginiac. Op de camping heerst een familiaire en gemoedelijke sfeer. Camping Chantegril biedt luxe safaritenten, sfeervolle bungalows, ruime tent chalets, eenvoudige stacaravan en piramide tenten. Spontaan worden er sportieve activiteiten georganiseerd, waardoor de onderlinge sfeer en het contact met de andere gasten erg prettig is. Speelruimte voor de kinderen is er genoeg in de speeltuin, op het volleybalveld en vooral in het eigen bos waar vaak hutten worden gebouwd.

Charme camping in de Corrèze

De kleine camping Chantegril is omgeven door bossen en op 500 meter van het piep kleine dorpje Liginiac. Frankrijk kent vele mooie streken en daar is de Correze er zeer zeker één van. Nog een stuk minder druk dan de naast gelegen Dordogne. De camping ligt op wandelafstand van de Gorges de la Dordogne. Hier vindt u prachtige stuwdammen gevoed door de rivier de Dordogne. Op het kruispunt van de Auvergne en de Limousin vindt u vooral ontzettend veel natuurschoon. De Dordogne is de scheiding tussen de Corrèze en de Auvergne. Aan de kant van de camping is het heuvelig en bosrijk en de kant van de Auvergne heeft heeft bergen op autotocht afstand.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Chantegril voor je op een rijtje gezet:

Camping Chantegril
Frankrijk Limousin Corrèze Liginiac

Chantegril, 19160 Liginiac

0033 (0)5 55 95 91 92
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe