Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping du Lac

Camping du Lac in Marcillac-la-Croisille is een comfortabele familiecamping in het hart van de Corrèze aan de oever van het meer La Valette midden in de natuur. Liefhebbers van sport, natuur en cultuur worden warm verwelkomd in de Limousin, een ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar prachtige natuur te ontdekken. In de zomermaanden vermaken uw kinderen zich in de Kids Club, terwijl u kunt uitrusten of een lekker boek kunt lezen. Samen plezier maken met het hele gezin op de jeu de boulesbaan, het basketbalveld of op de tennisbaan. Kleintjes hebben uren speelplezier in de kinderspeeltuin op camping du Lac. Wilt u aan uw conditie werken tijdens uw vakantie? Dat kan op de trimbaan op de camping zelf.

Vakantie in de Corrèze

Camping du Lac ligt dichtbij toeristische bezienswaardigheden zoals de Gorges de Dordogne en het sport- en vrijetijdspark van Marcillac-la-Croisille. Hier kunt u waterfietsen, kajakken of bijvoorbeeld surfen. Er bevindt zich een surfschool op 1 kilometer van de camping waar u lessen kunt volgen. Ook kunt u vissen in het meer of een sportief dagje doorbrengen in een boomklimparcours. Het authentieke stadje Brive is 51 kilometer verwijderd van de camping en biedt het echte Frankrijk met de prachtige straatjes en Franse gezelligheid.

Camping du Lac

Frankrijk Limousin Corrèze Marcillac-la-Croisille

28 route du Viaduc, 19320 Marcillac-la-Croisille

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Italiaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.