Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne ligt tussen de Périgord en de Quercy op het kruispunt van de Lot, de Corrèze en de Dordogne aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne ligt tussen de Périgord en de Quercy op het kruispunt van de Lot, de Corrèze en de Dordogne aan een rivier. Deze camping ligt op een groen eilandje op een steenworp afstand van het middeleeuwse stadje Beaulieu-sur-Dordogne en biedt volop ruimte om te luieren. Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne biedt grote kampeerplaatsen: in de schaduw, in de zon, aan de rivier de Dordogne. U kunt Toile & Bois tenten en stacaravans huren. De camping beschikt over een mooi zwembad met zonnedek, een café-snackbar en een activiteitenprogramma voor het hele gezin in juli/augustus. Op een paar kilometer van de camping bevinden zich culturele bezienswaardigheden, zoals Gouffre de Padirac, Rocamadour en kasteel van Castelnau.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Frankrijk Limousin Corrèze Beaulieu-sur-Dordogne

Boulevard Rodolphe de Turenne, 19120 Beaulieu-sur-Dordogne

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
mei - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.