Algemene gegevens

Staanplaatsen: 152
Kampeerterrein: 2,2 ha

Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré

Camping Huttopia Côte Sauvage ligt op het zuidelijke deel van het schiereiland Île de Ré in de Atlantische Oceaan op 20 meter van het strand van Basse Benaie. De camping ligt erg centraal en is daarom een perfecte vakantieplek, tussen de niet te missen bezienswaardigheden van het eiland. Geniet van de rustige sfeer van deze strandcamping. Ontdek tijdens uw vakantie de karakteristieke dorpjes, zoutmoerassen, lokale specialiteiten en stranden. U kunt op het eiland prachtig wandelen en fietsen. Huur een geheel uitgeruste tent Toile & Bois of kies voor een grote kampeerplek en dompel weg bij het ruisen van de golven als de zon ondergaat. Sommigen hebben een uniek uitzicht op zee. In de zomer is er een activiteitenprogramma voor het hele gezin. Met de fiets kunt u ook makkelijk andere stranden bereiken, die ieder hun eigen specificiteit hebben. In Sainte-Marie-de-Ré ligt het strand van Notre-Dame, geschikt voor het rapen van zeevruchten bij eb, op de stranden van Montamer en La Salée kan men bij vloed zwemmen, en die van les Grenettes is perfect om te golfsurfen. Windsurfen, catamaran zeilen, kajakken, golfsurfen en bij eb zeevruchten rapen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Côte Sauvage voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Côte Sauvage

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Plage de la Basse Benaie, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
begin april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.