Camping Huttopia Ile de Ré ligt midden in een prachtig pijnbomenbons op het schiereiland Île de Ré, tussen Sainte-Marie-de-Ré en la Flotte-en-Rése.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 235
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 4,8 ha

Camping Huttopia Ile de Ré

Camping Huttopia Ile de Ré ligt midden in een prachtig pijnbomenbons op het schiereiland Île de Ré, tussen Sainte-Marie-de-Ré en la Flotte-en-Rése, op 10 minuten fietsen van de Atlantische Oceaan. De camping ligt in het hart van een bos, tussen de mooiste dorpjes van het Île de Ré. Beleef een onvergetelijke vakantie tussen de oceaan, wijngaarden en bossen en verken het eiland op de fiets of tijdens een wandeling. De kampeerplekken liggen in de schaduw van pijnbomen. Huur een uitgerust tent Toile & Bois, caravan of chalet. De tenten, caravans en campers staan verspreid over 4,8 hectare, op de ruime, schaduwrijke plekken van Camping Huttopia Ile de Ré. Ter plekke is een fijn zwembad met peuterbad waar het hele gezin van de zon kan genieten. Bent u op zoek naar nog meer natuur? Ga dan op de fiets naar de stranden aan de Atlantische Oceaan, over de speciale fietspaden. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 1,5 km van de camping. Tenslotte zijn er 10 mooie dorpjes te ontdekken.

We hebben een aantal opties voor Huttopia Chardons Bleus - Ile de Ré voor je op een rijtje gezet:

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Route de La Flotte, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.