Camping Huttopia Chardons Bleus ligt midden in een prachtig pijnbomenbons op het schiereiland Île de Ré, tussen Sainte-Marie-de-Ré en la Flotte-en-Rése, op 10 minuten fietsen van de Atlantische Oceaan.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 235
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 4,8 ha

Camping Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Camping Huttopia Chardons Bleus ligt midden in een prachtig pijnbomenbons op het schiereiland Île de Ré, tussen Sainte-Marie-de-Ré en la Flotte-en-Rése, op 10 minuten fietsen van de Atlantische Oceaan. De camping ligt in het hart van een bos, tussen de mooiste dorpjes van het Île de Ré. Beleef een onvergetelijke vakantie tussen de oceaan, wijngaarden en bossen en verken het eiland op de fiets of tijdens een wandeling. De kampeerplekken liggen in de schaduw van pijnbomen. Huur een uitgerust tent Toile & Bois, caravan of chalet. De tenten, caravans en campers staan verspreid over 4,8 hectare, op de ruime, schaduwrijke plekken van Camping Huttopia Chardons Bleus. Ter plekke is een fijn zwembad met peuterbad waar het hele gezin van de zon kan genieten. Bent u op zoek naar nog meer natuur? Ga dan op de fiets naar de stranden aan de Atlantische Oceaan, over de speciale fietspaden. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 1,5 km van de camping. Tenslotte zijn er 10 mooie dorpjes te ontdekken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,70 €19,30 €22,40 per dag
Extra persoon €5 €6 €6,60 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3 €4,10 per dag
Huisdieren €3 €3 €3 per dag
Mobile home 4 personen €56 €78 €89 per dag
Woonwagen 4 personen €58 €83 €94 per dag
Mobile home 6 personen €60 €88 €99 per dag
Camping Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Route de La Flotte
17740 Sainte-Marie-de-Ré

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.