Camping Huttopia Oléron les Chênes Verts heeft een uitzonderlijke ligging met directe toegang tot het strand van la Passe de l’Ecuissière op het eiland Île d'Oléron.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Huttopia Oléron les Chênes Verts

Camping Huttopia Oléron les Chênes Verts heeft een uitzonderlijke ligging met directe toegang tot het strand van la Passe de l’Ecuissière op het eiland Île d’Oléron. Kamperen tussen de duinen en groene eikenbossen. De zee ligt op slechts 50 m van de camping. Het eiland Oléron verrast door de verscheidenheid aan landschappen en de ongerepte natuur. Ontdek de ongerepte kust met prachtige zandstranden en aangrenzende dennen- en eikenbossen. Landinwaarts kunt u de zoutmoerassen en de oude moeraslanden met een gevarieerde flora en fauna bezoeken. Tijdens uw verblijf op camping Huttopia Oléron Les Chênes Verts staan alle diensten tot uw beschikking. Het houten terras ligt dicht bij de receptie, een snackwagen en een recreatieruimte, zodat je samen met familie of vrienden kan ontspannen en kan genieten van de goede momenten.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus d'Oléron

9, passe de l’Ecussière, 17550 Dolus d’Oléron

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
juni - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.