Camping Sonnenberg in Faßberg is een prachtig gelegen charme camping, midden op de Lüneburger Heide, in Nedersaksen op het platteland in het bos.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 68 m

Camping Sonnenberg

Camping Sonnenberg in Faßberg is een prachtig gelegen charme camping, midden op de Lüneburger Heide, in Nedersaksen op het platteland in het bos. Op Camping Sonnenberg kan je helemaal tot rust komen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van appartementen, blokhutten, huurtenten en kampeerplaatsen. Elke dag kunnen er verse broodjes van de warme bakker bij Uw tent, caravan, of camper worden bezorgd. De natuurcamping heeft afgebakende plaatsen, fraai uitzicht, grasland, groen terrein, hellend terrein, ongelijk terrein, plaatsen met enige schaduw en zandgrond. Camping Sonnenberg beschikt over een eetgelegenheid, biedt geen animatie, beschikt over internettoegang, privé sanitair en een buitenspeeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Als U geen zin heeft om te koken, er is een restaurant aanwezig voor een betaalbare maaltijd.

Kamperen in Nedersaksen

Kamperen in de groene omgeving van Nedersaksen is ideaal om dit mooie stukje Duitsland te ontdekken. De Lüneburger Heide, is het ideale fiets en wandelgoed bij uitstek. De fiets en wandelboekjes zijn gratis routes zijn bij de receptie verkrijgbaar.Camping Sonnenberg ligt midden in de Lüneburger Heide, Duitsland oudste natuurgebied. Nergens in Duitsland zijn meer vakantieparken, musea en pretparken als in de Lüneburger Heide. Dit natuurgebied is elk jaargetijde een verrassing om te ontdekken, of het nou te voet of per fiets is, U zult gegarandeerd genieten van de overweldigende natuur. Andere leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, golfen, kanoën, mountainbiken, bezoek aan een pretpark met de kinderen en historische stadjes bezoeken. Camping Sonnenberg is de perfecte plek voor bij Nederlanders, camperaars, fietsvakantie, gezinsvakantie, golfliefhebbers, kamperen bij de boer, natuurliefhebbers, rustieke vakantie, rustzoekers, vakantie met de hond, voorjaarsvakantie, wandelvakantie, weekendje weg en de zomervakantie.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,50 €18,50 €21,50 per dag
Extra persoon €4 €4 €5 per dag
Kind 3-14 jaar €2,50 €2,50 €3 per dag
Elektriciteit €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Huurtent €310 €310 €385 per week
Appartement €360 €360 €410 per week
Blockhaus €310 €310 €385 per week

Camping Sonnenberg

Duitsland Nedersaksen Faßberg

Sonnenberg 3
29328 Faßberg

0049-5053-987174
Duits, Engels, Nederlands
april - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.