Algemene gegevens

Staanplaatsen: 375
Huuraccommodaties: 61

Alfsee Ferien- Und Erholungspark

Alfsee Ferien- Und Erholungspark is een grote familiecamping met binnenzwembad gelegen aan een meer in Nedersaksen, Duitsland. De camping verhuurt kampeerplaatsen en accommodaties. De kinderen hoeven zich niet snel te vervelen tijdens de vakantie. Ze kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin, peuterbad of een balletje trappen op het voetbalveld. Het animatieteam organiseert daarnaast ook leuke activiteiten voor kinderen en tieners. Bij het meer kun je lekker zwemmen en verschillende watersporten beoefenen. Je kunt ontspannen in de wellness met sauna, massages en thermaal baden. ’s Avonds kun je heerlijk dineren in het restaurant.

 

We hebben de beste opties voor Alfsee Ferien- Und Erholungspark voor je op een rijtje gezet:

Alfsee Ferien- Und Erholungspark

Duitsland Nedersaksen Rieste

Am Campingpark 10, 49597 Rieste, Duitsland

0049 (0)546 492 120
januari - december
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.