Uhlenköper-Camp Uelzen in Uelzen is een charme camping met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Nedersaksen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 3,2 ha

Uhlenköper-Camp Uelzen

Uhlenköper-Camp Uelzen in Uelzen is een charme camping met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Nedersaksen. Op Uhlenköper-Camp Uelzen kan je helemaal tot rust komen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen, stacaravans, tipi-tenten, woonwagens en yurts. De camping heeft plaatsen met grasland en voldoende schaduw. Uhlenköper-Camp Uelzen beschikt over animatie, eetgelegenheid, zwembad en is rolstoelvriendelijk. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Nedersaksen

Kamperen in de groene omgeving van Nedersaksen is ideaal om dit stukje Duitsland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn fietsen, kajakken, kanoën en wandelen. Uhlenköper-Camp Uelzen is de perfecte plek voor avonturiers, camperaars, een duurzame vakantie, gezin met jonge kinderen, ouders met tieners, een vakantie met de hond, wandelvakantie, welzijnsvakantie en zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Uhlenköper-Camp Uelzen voor je op een rijtje gezet:

Uhlenköper-Camp Uelzen

Duitsland Nedersaksen Uelzen

Festplatzweg 11, 29525 Uelzen

+4958173044
Duits, Engels
1 januari - 31 december
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.