Camping Des Glaciers in La Fouly is een charme camping op 1.600 meter hoogte aan de rand van een gletsjerrivier La Reuse de l’Aneuve in de Zwitserse Alpen in Wallis.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Des Glaciers

Camping Des Glaciers in La Fouly is een charme camping op 1.600 meter hoogte aan de rand van een gletsjerrivier La Reuse de l’Aneuve in de Zwitserse Alpen in het kanton Wallis. Op Camping Des Glaciers kan je in de bergen helemaal tot rust komen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, caravans, houtenchalets en fraaie kampeerplaatsen. De charme camping heeft plaatsen met grasland en voldoende schaduw. Camping Des Glaciers beschikt over animatie, internettoegang en een buitenspeeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Rustige camping en een ideaal vertrekpunt voor talrijke bergwandelingen.

Kamperen in Wallis

Kamperen in de groene omgeving van het kanton Wallis is ideaal om het indrukwekkende berglandschap van dit charmante stukje Zwitserland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn mountainbiken, wandelen. Camping Des Glaciers is de perfecte plek voor avonturiers, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, kindvriendelijk, met vrienden, mindervaliden, natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie in de bergen, wandelvakantie en de zomervakantie. Wandelaars kunnen kennis maken met een rijke fauna en flora, en een uniek uitzicht over de gletsjers en het massief van de Dolent.

Camping Des Glaciers

Zwitserland Wallis La Fouly

1944 La Fouly

+41 (0)27 783 18 26
Duits, Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.