Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 1430 m

Camping Molignon

De charme camping Molignon in Les Haudères beschikt over een zwembad en ligt aan een rivier aan de voet van de majestueuze bergen in Wallis (Frans: Valais) in de schaduw van eeuwenoude lariksbomen. De camping in Zwitserland nodigt uit voor een aangename vakantie met het gezin door te brengen in Zwitserland. De camping is gelegen in het hart van de Zwitserse Alpen, in een natuurlijke en beschermde vallei, de vallei Herens. Op de camping treft u kampeerplaatsen en kunt u verschillende type chalets en bungalows huren. De camping beschikt over een restaurant, vers brood en voor de kinderen is er een speeltuin.

Majestueuze vakantie in Wallis

In de omgeving van camping Molignon kunt u te voet of met de fiets de prachtige natuur en zijn bijzondere flora ontdekken te midden van het prachtige Alpenpanorama. Naast wandelen en fietsen kunt u aan paragliding doen, bergbeklimmen of gewoon relaxen in de zon.

We hebben een aantal opties voor Camping Molignon voor je op een rijtje gezet:

Camping Molignon

Zwitserland Wallis Les Haudères

route de Molignon 163, 1984 Les Haudères

+41 (0)79 658 63 36
Duits, Engels, Frans
hele jaar
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.