Charme camping Côte de Fumel is een prachtige camping gelegen in het departement Tarn-et-Garonne in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 150 m

Camping Côte de Fumel

Charme camping Côte de Fumel is een prachtige camping gelegen in het departement Tarn-et-Garonne in de Midi-Pyrénées. Het is een ruim kampeerterrein waar u terecht kunt voor een rustige vakantie met uw partner en/of uw kinderen. Er zijn zes ruime verharde kampeerplekken op dit terrein, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Voor de vakantieganger die wat meer van luxe houdt is er een houten tuinhuis voor twee personen met privacy. Op camping Côte de Fumel zijn verschillende zitjes ingericht waar je rustig kan zitten, internetten of een boek kan lezen. Er is een fraai sanitairblok en u kunt twee keer in de week samen eten met de andere gasten tijdens de table d’hôtes.

Vakantie in Midi-Pyrénées

Deze camping is gelegen in een mooi landschap waar natuurliefhebbers en rustzoekers hun hart op kunnen halen. U kunt vanaf deze camping heerlijke wandelingen maken via wandelroutes maar u kunt natuurlijk ook zelf de omgeving verkennen. Daarnaast zijn er ook heel veel leuke activiteiten om met kinderen te doen in de buurt. Eens in de week wordt er een gezellige avond georganiseerd in een dorpje in de buurt van de camping. Op deze avond neemt u plaats aan een lange tafel met alle dorpelingen en andere Franse toeristen. Geniet hierbij van het lekkere eten en de muziek. Een fantastisch avondje uit voor het hele gezin.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €20 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €3 €3 €3 per dag
Huisdier €1 €1 €1 per dag
Gîte Tournesol 4 pers. €427 €427 €595 per week
Gîte Vannerie 2/5 pers. €427 €427 €595 per week
Chalet Jardinerie 2 pers. €252 €252 €300 per week

Camping Côte de Fumel

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Valeilles

Lieu-dit Côte de Fumel
82150 Valeilles

+33 (0) 97 02 41 90 3
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
eind april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.