Algemene gegevens

Staanplaatsen: 41
Huuraccommodaties: 13

Camping Le Clos Lalande

Camping Le Clos Lalande is een kleine familiecamping gelegen aan de rivier de Aveyron in het departement Tarn-et-Garonne. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er meerdere speeltoestellen en diverse sportvelden. De camping organiseert allerlei leuke activiteieten, zoals een uitgebreid animatieprogramma, muziekavonden, gezamenlijke diners en sporttoernooien. Daarnaast vind je er een restaurant en bar, waar je heerlijk kunt eten en een drankje kunt doen. Levensmiddelen koop je in het supermarktje.

Geniet van de groene omgeving

Camping Le Clos Lalande bevindt zich in een groene omgeving, aan de oevers van de rivier de Aveyron. De rivier kun je verkennen per kano of kajak en je kunt er ook heerlijk zwemmen. Daarnaast zijn er in de omgeving meerdere mooie wandeltochten die je door de bossen en heuvels leiden.

Camping Le Clos Lalande

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Monticroux

359 Route de Bioule, 82800 Monticroux

+33 (0)5 63 24 18 89
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.