Camping La Vie en Rose in Escanecrabe is een prachtige kleine charme camping in Haute-Garonne in de regio Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 4 ha

Camping La Vie en Rose

Camping La Vie en Rose in Escanecrabe is een prachtige kleine charme camping in Haute-Garonne in de regio Midi-Pyrénées. Deze camping verhuurt mooie luxe tenten inclusief ontbijt. Er bevinden zich vier grote tenten op het terrein, geschikt voor vier tot en met zes personen. De vier ruime, luxe Bell-tenten (45m²) hebben allemaal een houtenvloer, schaduwrijke canvasluifels en uitzicht op het platteland. De canvastenten bieden twee gekoppelde slaapkamers, waarvan een superking (luxe katoenen lakens, binnentent, en verlichting op zonne-energie. De Bell-tenten hebben privé sanitair met een eigen badkamer, uitgerust met een douche, toilet, handdoeken en diverse shampoos. De tenten hebben een lounge om met elkaar te verblijven en een wijntje te drinken onder de sterren, terwijl de kinderen in bed liggen. Er heerst een rustige maar gezellige sfeer op dit kampeerterrein. Heerlijk om samen of met de kinderen vakantie te vieren. Elke tent heeft een eigen buitenkeuken waar u lekker zelf kunt koken, maar u kunt er natuurlijk ook op uit gaan en een restaurantje uitkiezen in een van de nabij gelegen dorpen.

Kleine glamping in Haute-Garonne

In de streek waar camping La Vie en Rose gelegen is, is genoeg te beleven. Geniet van de zonnebloemvelden, natuurlandschappen, oude dorpjes en steden. Deze regio biedt ook heel veel buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, paardrijden, raften, kanoën, vissen en klimmen. Deze activiteiten kunt u vrijwel allemaal ondernemen in de buurt van camping La Vie en Rose. Meer informatie hierover vindt u op de camping. Tenslotte is een dagtocht naar Toulouse, het National Space Museum, African Safari, Musée des Augustins, Canal Midi, Airbus Tours of het Toulouse Natural History Museum niet te missen. Op camping La Vie en Rose beleeft u een heerlijke vakantie met uw gezin of samen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €250 €250 €250 per dag
Luxe tent 4p €250 €250 €250 per dag
Kinderen €25 €25 €25 per dag

Camping La Vie en Rose

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Escanecrabe

Route Du Fousseret, 31350 Escanecrabe

+33 (0)671014957
Duits, Engels, Nederlands
juli - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.