Algemene gegevens

Staanplaatsen: 32
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 1,2 ha
Hoogte: 400 m

Camping Pré Fixe

De charme camping Pré Fixe in Cassagnabère-Tournas is een mooie 4 sterren familiecamping met zwembad in het departement Haute-Garonne in de omgeving van Toulouse in de Midi-Pyrénées. U kunt profiteren van een prachtige, groene omgeving en uitzicht over de Pyreneeën. Pré Fix is een ontspannen en gezellige camping voor ouders en kinderen. De kleine terrassencamping Pré Fix biedt 32 ruime, schaduwrijke, afgebakende kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er compleet ingerichte houtenchalets, luxe lodge tent en wigwams te huur.

Sfeervol kamperen in de Midi-Pyreneeën

Camping Pré Fix is uitstekend gelegen bij de Pyreneeën om de vele monumenten en musea in Toulouse te bezoeken. Bezoek tijdens uw vakantie de stad Lourdes en de vele heiligdommen, zoals de beroemde grot bij Lourdes en de basiliek Notre-Dame-du-Rosaire en de Basiliek van de Onbevlekte Ontvangenis. Andere mogelijkheden zijn een bezoek aan Carcassonne, De Pic du Midi, een van de mooiste plekken in de Midi-Pyrénées, het plaatsje Saint-Bertrand de Comminges en de thermale baden van Luchon. Ook sportief kunt u veel kanten op in de omgeving van de Haute-Garonnen. Paardrijden, wildwatersporten (raften, hydrospeed, canyoning, kanoën), wandelen, fietsen, paragliding, klimmen en speleologie.

We hebben de beste aanbieders voor Camping Pré Fixe voor je op een rij gezet:

Camping Pré Fixe

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne

Route de Saint-Gaudens, 31420 Cassagnabère-Tournas

0033 (0)5 61 98 71 00
Engels, Frans
mei - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.