Charme camping Etang du Camp in Sénergues is een natuurcamping aan een meer gelegen in de Aveyron.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 610 m

Camping Etang du Camp

De Charme camping Etang du Camp in Sénergues is een fraaie natuurcamping aan een meer in de Aveyron. Het kampeerterrein bestaat uit 5 hectare land en bebossing, daardoor ontstaan er mooie, ruime kampeerplaatsen. Een groot aantal kampeerplekken beschikt over genoeg schaduw tijdens warme zomerdagen. Er is de mogelijkheid tot het huren van een safaritent, mobile-home of stacaravan. Op het kampeerterrein is een 2 hectare groot meer waar u de hengel uit kunt gooien. Camping Etang du Camp beschikt over wifi waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken, ook is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken. Deze camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers.

Sfeervol kamperen in de Aveyron

Bent u opzoek naar een rustgevende kampeerlocatie? Dan zit u in het departement de Aveyron op de juiste plek. In de omgeving van camping Etang du Camp liggen verschillende toeristische bezienswaardigheden. De natuur is daar een groot deel van. Vanaf de camping worden er verschillende excursies georganiseerd. Een van die excursies is een bezoek naar het viaduct van Millau. Een bezoekje aan dit bijzondere stuk architectuur kan niet ontbreken tijdens uw verblijf in de Aveyron. Een andere excursie is het ontdekken van het departement de Lot door middel van een kajak tocht. Geniet van de schitterende omgeving en de prachtige natuur in dit bijzondere departement. Ook is er de mogelijkheid om een fiets te huren en routes te volgen langs de mooie stukjes natuur. Vanaf de camping is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,00 €13,00 €16,00 per nacht
Extra persoon €3 €3 €3,50 per nacht
Extra kind €2 €2 €2,50 per nacht
Hond €1,50 €1,50 €1,50 per nacht
Safaritent 2 personen €227 €227 €255 per week
Safaritent 4 personen €249 €249 €305 per week
Stacaravan 2 personen €260 €340 €410 per week
Stacaravan 4 personen €340 €440 €490 per week

Camping Etang du Camp

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Sénergues

Le Camp
12320 Sénergues

+33 (0)565460195
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.