Charme camping Terre Rouge in Villecomtal is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van de Aveyron in de regio Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Terre Rouge

Charme camping Terre Rouge in Villecomtal is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van de Aveyron in de regio Midi-Pyrénées. De camping verhuurt mooie lodgetenten met een eigen terras, ideaal voor een avond in kaarslicht op het privégedeelte rondom de tent. Naast lodgetenten biedt camping Terre Rouge prima kampeerplaatsen. De kindvriendelijke charme camping biedt een keur aan activiteiten: paintball, lasergamen, een nachtexcursie, nachtzwemmen en verrassingsavonden. In de zomermaanden worden de kinderen ’s ochtends opgewacht om de natuur samen te ontdekken. In een straal van 30 kilometer rondom camping Terre Rouge kunt u wandelen, tennissen, golfen, kanoën en kajakken. Ook zijn er een dierentuin en kinderboerderij in de omgeving. Daarnaast zijn vooral de natuur en de cultuur van de Aveyron zeer de moeite waard. Ontdek prachtige Franse dorpjes, proef het Franse leven in de kleine restaurantjes en neem een glaasje lokale champagne Fest’aing.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,00 €15,00 €16,00 per dag
Extra persoon €3 €4 €5 per dag
Hond €0,00 €0,00 €0,00 per dag
Ingerichte tent €290 €405 €610 per week

Camping Terre Rouge

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron

Le Verdier
12580 Villecomtal

+33 (0)5 65 51 61 42
Engels, Frans
eind februari - begin november
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.