Camping Bozel - Le Chevelu in Bozel is een charme camping gelegen in de bergen van de Savoie.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 115
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 860 m

Camping Huttopia Bozel en Vanoise

Camping Huttopia Bozel en Vanoise is een charme camping gelegen in de bergen van de Savoie. Op deze gastvrije charme camping in de Auvergne-Rhône-Alpes kun je helemaal tot rust komen. De charmante natuurcamping heeft mooie kampeerplaatsen te huur. Camping Huttopia Bozel en Vanoise beschikt over een speeltuin voor de kinderen. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Charme camping in de bergen van de Savoie

Kamperen in het rustieke landschap van het departement Savoie in de groene regio Rhône-Alpes is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, kanoën en mountainbiken. Camping Huttopia Bozel en Vanoise is de ideale vakantiebestemming voor gezin met jonge kinderen, sportieve vakantie, vakantie in de bergen en een wandelvakantie.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Huttopia Bozel en Vanoise bij onze partners:

Camping Huttopia Bozel en Vanoise

Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bozel

Route des bois, 73350 Bozel

+31 (0) 85 040 11 40
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.