Algemene gegevens

Staanplaatsen: 123
Huuraccommodaties: 96
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 500 m

Camping Le Bois Joli

De charme camping Le Bois Joli is kleinschalige camping voor het hele gezin. In het naseizoen is het een populaire bestemming onder natuurliefhebbers en rustzoekers. De camping ligt in de Savoie, in de Maurienne vallei, bij de plaats Saint-Martin-sur-la-Chambre. In de zomermaanden kunt u de Franse Alpen te voet of per fiets ontdekken. In de wintermaanden kunt u winterwandelingen maken en skiën in de omgeving van camping Le Bois Joli. De camping verhuurt ruime kampeerplaatsen, mobile homes, chalets en bungalows. Tevens zijn er verschillende faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, bar, afhaalmaaltijden en jeu de boules baan.

Rustiek kamperen in de Franse Alpen

Camping Le Bois Joli wordt omgeven door prachtige natuur, bergpassen en skigebieden. U kunt prachtige wandel- en fiets tochten maken bij de bergpassen Col de la Madeleine, Col du Glandon, Col de la Croix-de-Fer en Col du Galibier. In de winter kunt u skiën, langlaufen en winter wandelingen maken. Het grote skigebied Le Grand Domaine ligt op 15 minuten rijden.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bois Joli voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bois Joli

Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Saint-Martin-sur-la-Chambre

384, rue du Bois Joli, 73130 Saint-Martin-sur-la-Chambre

+33 (0)9 66 97 21 28
Engels, Frans
gehele jaar open
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.