Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 390 m

Camping Relais du Léman

Camping Relais du Léman in Messery is een kleine camping met zwembad aan een meer in de Haute-Savoie (Rhône-Alpes) op 800 meter van het Meer van Genève. De familiecamping, tussen Genève en Thonon-les-Bains, biedt een unieke setting en wordt omringd door de prachtige bergen van de Franse Alpen. Op de landelijk gelegen camping treft u ruime kampeerplaatsen (100 m²) en comfortabele huurhuisjes, volledig geïntegreerd in dit prachtige gebied. Naast een zwembad beschikt de camping over diverse faciliteiten als speeltuin, afhaalmaaltijden, kampeerwinkel, snackbar en in de zomer animatie.

Vakantie in de Haute-Savoie bij Relais du Léman

In de omgeving van camping Relais du Léman treft u gevarieerd aanbod activiteiten als vissen, watersporten, wandelen, mountainbiken of eenvoudige wandelingen in de groene valleien. Daarnaast kunt u terrecht op een van de stranden aan het meer van Genève, een bezoek brengen aan de kastelen van de Middeleeuwen en dorpen, zoals France Yvoire op 4 km en pretparken.

We hebben een aantal opties voor Camping Relais du Léman voor je op een rijtje gezet:

Camping Relais du Léman

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Messery

67 route de Repingons, 74140 Messery

0033 (0)4 50 94 71 11
Engels, Frans
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.