Algemene gegevens

Staanplaatsen: 104

Camping Le Pelly

Camping Le Pelly in Sixt-Fer-à-Cheval is een middelgrote camping  in de Haute-Savoie gelegen in de bergen. De familiecamping in Rhône-Alpes beschikt over bungalowtenten, huurtenten en kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Pelly een speeltuinen is het mogelijk broodjes af te halen. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers,  een vakantie in de bergen en een wandel- en fietsvakantie.

Ontdek de Haute-Savoie

In de omgeving van Camping Le Pelly in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals  fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Haute-Savoie interessante bezienswaardigheden. Zo licht het meer van Genève en Genève zelf op een steenworp afstand. Verder kan je flora en fauna bekijken in het natuurreservaat de Passy of de omliggende bergen bekimmen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pelly voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pelly

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Sixt-Fer-à-Cheval

Cirque du Fer à Cheval – Route du Pelly, 74740 Sixt-Fer-à-Cheval

0033 4 50 34 12 17
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.