Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 8

Camping Le Petit Lion Des Tourbières

Camping Le Petit Lion Des Tourbières ligt middenin de natuur, waar je rust en groen vindt voor een onvergetelijke vakantie. De camping heeft 30 standplaatsen van 100 à 200m², 5 houten lodges, 1 safaritent en 3 vakantiehuizen. Voor het vermaak vind je er een zwembad, kinderbad, multisport terrein, jeu de boules veld en verschillende spellen zoals tafelvoetbal, darten en poule. De camping is erg rustig en verzorgt dus geen uitgebreid animatieprogramma.

Geniet van de groene omgeving

Camping Le Petit Lion Des Tourbières ligt bij het stadje Vendoire in het departement Dordogne in de regio Nieuw-Aquitanië. In de regio kunt u de gezellige stadjes Brantôme en Aubeterre bezoeken. Of je kunt een uitstapje maken naar de grotten van Billars en het kasteel van Mercerie.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Petit Lion Des Tourbières voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Petit Lion Des Tourbières

Frankrijk Aquitaine Dordogne Vendoire

Le Petit Lyon, 24320 Vendoire

+33 (0)5 53 91 00 74
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.