Algemene gegevens

Staanplaatsen: 164
Huuraccommodaties: 32
Kampeerterrein: 4 ha

Camping la Citadelle

Camping la Citadelle in Loches is een kleinschalige familiecamping aan de voet van een middeleeuws stadje en gelegen aan een rivier in Indre-et-Loire in de Centre. De camping is uitermate geschikt voor mindervaliden. De kampeerplaatsen liggen verspreid tussen een diversiteit van bomen en struiken. Sommige in de zon, andere in de schaduw. De comfortplaatsen zijn zeer ruim en midden in de zon. Naast elektriciteit beschikken deze plekken ook over een waterkraan en een afvoer. Voor een prachtig uitzicht op het kasteel van Loches kunt u een Gold plaats huren met als extra een tuinhuisje met barbecue en een tuinset. De huuraccommodaties zijn verschillend in grootte. Voor de echte kampeerder zijn er de volledig ingericht KIWIX-tenten. In het hoogseizoen is er veel animatie op camping la Citadelle. De kleintjes vermaken zich in de Kids Club en in het peuterbad. Iets grotere kinderen doen mee aan sportieve activiteiten en genieten in het zwembad. Even helemaal tot rust komt u in de infrarood sauna.

Koninklijke kastelen in de Centre

De middeleeuwse stad Loches-en-Touraine herbergt een koninklijk kasteel, de toren van Saint Antoine en een prachtig historisch stadscentrum. Op 25 kilometer van camping la Citadelle vindt u het kasteel van Chenonceau, de grote klassieker onder de klassieken en zeer de moeite waard. Ga verder op uw ontdekkingsreis en breng een bezoek aan het kasteel van Amboise. Ook voor liefhebbers van natuur en water is er veel te doen in de Indre-et-Loire. Wat dacht u van kanoën, wandelen en de omgeving per fiets ontdekken?

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Citadelle voor je op een rij gezet:

Camping La Citadelle

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Loches

Avenue Aristide Briand, 37600 Loches

0033 (0)2 47 59 05 91
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
maart - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.