Algemene gegevens

Staanplaatsen: 136
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 53 ha
Hoogte: 82 m

L’Orangerie de Beauregard

L’Orangerie de Beauregard in Villedômer bij Touraine is een kasteelcamping in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid gelegen in het hart van de Loire-Vallei. De camping ligt op een 53 hectare groot landgoed met bos en velden aan de rand van het mooie dorp Fleuri van Villedômer. Een verblijf op camping L’Orangerie de Beauregard biedt de bezoeker een zeldzame kans om de natuurlijke schoonheid van het gebied te ervaren. De, in Britse sferen, 4-sterrencamping L’Orangerie de Beauregard ligt rond een prachtig slot met prachtig herstelde gebouwen, die de faciliteiten van de camping herbergen. De camping heeft kampeerplaatsen en bijzondere accommodaties te huur. Geniet tijdens uw verblijf van het verwarmde zwembad en proef de smakelijke, vers bereide gerechten in het campingrestaurant. Ontdek de rijkdom van de regio Val de Loire tijdens prachtige fietstochten langs de Loire of door de Loirekastelen te bezichtigen. Het uitgestrekte landgoed nodigt uit tot fiets- of wandeltochten in een prachtige bosrijke ruimte.

Kamperen in de Loire-Vallei

De Loire-Vallei is een UNESCO beschermd gebied dat bekend staat om zijn uitzonderlijke schoonheid en rijke erfgoed. Met meer dan 40 kastelen in de omgeving van de camping kunt u genieten van het culturele erfgoed en haar rijkdommen. Ontdek de grandeur van het Kasteel van Chambord, de schoonheid van het Kasteel van Chenonceau en de tuinschatten van Kasteel van Chaumont-sur-Loire om er maar een paar te noemen! Een bezoek aan de Loire-Vallei is niet compleet zonder een bezoek aan de koninklijke stad Amboise met het koninklijke kasteel dat bewoond werd door François de eerste. Hier vindt u ook het Clos Luce, de laatste rustplaats van Leonardo da Vinci. Bezoek de prachtige tentoonstelling over zijn vele uitvindingen. Vergeet het aquarium niet, een must voor kinderen (en alternatief voor de kastelen)! Ontdek dit prachtige stuk Frankrijk in het departement Indre-et-Loire, regio Centre-Val-de-Loire.

Castel L’Orangerie de Beauregard

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Villedomer

Beauregard, 37110 Villedomer

0033 (0)951405143
Duits, Engels, Frans
half mei - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.