Algemene gegevens

Staanplaatsen: 44
Huuraccommodaties: 5

Camping Aux Sources De Lescheret

Camping Aux Sources De Lescheret in Vaux-sur-Sûre is een charme camping in Luxemburg gelegen op het platteland in Wallonië. Op Aux Sources De Lescheret kan je helemaal tot rust komen gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten en kampeerplaatsen. Deze groene natuurcamping heeft plaatsen met rustige ligging. Aux Sources De Lescheret beschikt over campingwinkel en internettoegang. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Wallonië

Kamperen in de groene omgeving van Luxemburg is ideaal om dit stukje België te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn klimmen, paardrijden en wandelen. Aux Sources De Lescheret is de perfecte plek voor avonturiers, duurzame vakantie, vakantie in de bergen, vakantie met de hond en wandelvakantie.

We hebben een aantal opties voor Camping Aux Sources De Lescheret voor je op een rijtje gezet:

Camping Aux Sources De Lescheret

België Wallonië Luxemburg Vaux-sur-Sûre

Rue des Etangs Lesch 15 (voorheen Lescheret 2, 6642 Juseret)
6640 Vaux-sur-Sûre (Lescheret)

+32 612 55049 / +32 479 581960
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

2 Reviews

Review schrijven
  1. Rommelige camping

    Reservatie niet gerespecteerd en dan een heel gedoe om geld terug te krijgen + onsympathieke eigenaar. We kwamen aan op de camping, die er heel rommelig bij ligt. We hadden 3 plaatsen voor tenten naast elkaar besteld met elektriciteit. Eens aangekomen waren er nog 3 plaatsen (verspreid) ergens in een uithoek van de camping, ZONDER elektriciteit. Wanneer we uiteindelijk besloten om niet te blijven en dus last-minute een andere camping moesten gaan zoeken deed de onsympathieke man (Arthur) zeer moeilijk om het geld terug te geven. Na heel lang en onaangenaam onderhandelen was hij tegen zijn zin bereid om het geld terug te geven. Onze vrienden hadden apart betaald en iedereen moest dan ook nog een overschrijvingsbewijs doormailen voordat hij het geld wilde terugstorten. Heel onaangename ervaring.

  2. Een camping vol rommel

    Je voelt je eigenlijk niet welkom. Je krijgt geen uitleg over de omgeving. Je krijgt zelfs geen folder aangeboden. Heel veel regeltjes. Sanitair (vooral de douche) een dikke onvoldoende. Het meer vol eendenkroos. Wat is ecologisch? Algemeen onderhoud van het kampeerterrein ondermaats.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.