Algemene gegevens

Staanplaatsen: 219
Huuraccommodaties: 50

Camping Floreal Colline De Rabais

Camping Floreal Colline De Rabais is een grote familiecamping met zwembad gelegen in de Gaumestreek in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen. De 4 sterren camping ligt op enkele kilometers van Virton. De schitterende camping is gelegen op een heuvel en biedt een fantastisch uitzicht op een prachtige vallei. Naast de traditionele kampeerplaatsen, zijn er op Camping Floreal Colline De Rabais tal van huuraccommodaties zoals luxe stacaravans, bungalows, tenten, groepstenten en safaritenten. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatie- en buitensportprogramma in de schoolvakanties voorzien. Verder beschikt deze familiecamping in België over een zwembad met peuterbad, een speeltuin en diverse sport- en speelmogelijkheden. Op de camping vindt u een restaurant, een snackbar en een winkeltje met dagvers brood. Colline de Rabais grenst direct aan indrukwekkende loofbossen, die garant staan voor urenlang wandel- en fietsplezier. Het naastgelegen recreatiegebied bestaat onder andere uit een meer, een visvijver en diverse sportfaciliteiten. Vanaf de camping zijn unieke uitstapjes mogelijk naar attracties en bezienswaardigheden in België, Luxemburg en Frankrijk. De Gaumestreek kenmerkt zich door een rijkdom aan flora en fauna en een microklimaat met meer zonuren en hogere temperaturen dan in de rest van België.

Camping Floreal Colline De Rabais

België Wallonië Luxemburg La Roche-en-Ardenne

Clos des Horlès, 6760 Virton

+32 (0)6 34 22 177
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.