Alle foto's

Camping Het Klaverblad

Camping Het Klaverblad is een mooie natuurcamping gelegen in Den Nul in Overijssel in de prachtige streek Salland. De camping bestaat uit 48 comfort caravan/tent en vouwwagen en 9 speciale camperplaatsen voorzien van water en rioolaansluiting. Het Klaverblad beschikt over een luxe verwarmd toiletgebouw voorzien van dames en heren gedeelte. De camping is gelegen in de omgeving Deventer en Zwolle, de Hanzesteden en in de omgeving van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. Het landschap is verder een afwisseling van bos, doorkijkjes, vergezichten en veel water. Het natuurgebied “Duursche Waarden” is op loopafstand te bereiken. Maak mooie wandelingen en fietstochten in dit prachtige natuurgebied. Het Klaverblad beschikt over mooie faciliteiten, zoals een overdekte recreatieruimte, een jeux-de-boules baan en een visvijver.

Kleine camping in Overijssel

Op camping Het Klaverblad beleeft u een ideale vakantie als u houdt van natuur, comfort en gezelligheid. Vanaf de camping loopt u zo naar het natuurpark “Duursche Waarden” en als u de auto pakt ontdekt u de mooie provincie Overijssel. Bezoek bijvoorbeeld de leuke stad Deventer. De stad is goed te bereiken vanaf deze camping. De steden, Hasselt, Zwolle en Kampen zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken als u kampeert op camping Het Klaverblad. Komt u terug op de camping van een lange dag weg en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan in het restaurant op de camping, er is een uitgebreide menukaart waar iedereen wat lekkers uit kan kiezen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Het Klaverblad voor je op een rij gezet:

Camping Het Klaverblad
Nederland Overijssel

Holstweg 44a, 8121 RZ Den-Nul

Duits, Engels, Nederlands
begin april - begin oktober

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 Reviews

Schrijf een review
  1. Reactie van eigenaar

    Even een reactie op de vorige beoordeling van E. van Delden. Als u goed had gekeken op uw aankomst bevestiging en op de website dan had u kunnen lezen dat de aankomsttijd vanaf 14:00 uur is. De campingeigenaars maken zelf schoon en hebben daarna even de tijd nodig om te eten, Het staand plassen op een wc is gewoon vies, er wordt altijd over de bril geplast. U kunt gewoon gaan zitten, ook goed voor de prostaat. Verder zijn er urinoirs. Sommige mensen plassen inderdaad onder de douche, dat is gewoon vies voor diegene die na u komt. Het rondje wat de eigenaar doet is puur uit belangstelling voor de gasten, jammer dat u dat anders ziet.

    Hartelijk groet, de eigenaar.

  2. Meer dan nette camping

    Meer dan nette camping met prachtig 100% vlakke plekken in een mooie omgeving. Camping goed bezet tijdens deze grote vakantie, maar geen kinderen gezien. Geweldig internet. Niet beter meegemaakt. Toiletten fantastisch, nieuw en super schoon, maar staand plassen niet toegestaan. Douchen alleen met een lege blaas. Aan gestelde aankomst tijd wordt strikt vastgehouden. aantal wachtenden speelt daarbij geen enkele rol. Eigenaar maakt dagelijks vele controle rondjes, niets ontgaat hem daarbij. Toch een mooi weekend gehad

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe