Algemene gegevens

Staanplaatsen: 190
Huuraccommodaties: 8

Camping Klein Vink

Heerlijk onderuit en genieten van de warmte en weldaad van bronwater van 35°C. Een bezoek aan Thermaalbad Arcen – gelegen op het park – is de beste start van een paar dagen ontspannen. Alles op het park staat in het teken van ontspanning. Zo is het park gelegen in het mooie Nationaal Park de Maasduinen, waar je kunt gnieten van bossen, meertjes en rivierduinen. In het park kun je heerlijk wandelen en fietsen. Voor de kinderen vind je op het vakantiepark een Koos Kids Club, een zwembad en een indoor speeltuin. In de directe omgeving zijn, naast talloze wandel- en fietsroutes, het pittoreske Arcen en de Hertog Jan brouwerij beslist de moeite waard. Op het vakantiepark kun je een mooie knusse camping vinden. Deze camping ligt direct aan de oever van een natuurlijk meer en worden ormingd door groene bomen. Geniet van de rust en ontspan midden in de natuur!

Faciliteiten op het park

Op het vakantiepark kun je talloze faciliteiten vinden voor jong en oud. zo worden er leuke activiteiten georganiseerd in de kids club. Je kunt er genieten van een midgetgolfbaan, lasergamebaan en speeltuinen. Daarnaast vind je er een fijn overdekt zwembad en  buitenbad. Geniet van de snackbar en het Café waar je een hapje kunt eten. Bij het park kun je kano’s en fietsen huren. Op het park vind je een wellness sauna’s, stoombaden en massage behandelingen.

Activiteiten in de omgeving

Résidence Klein Vink bevindt zich in de groene omgeving van Limburg. Het vakantiepark ligt in het Nationaal Park de Maasduinen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen door de groene bossen en heuvels. De camping ligt bij de rivier de Maas, waar je kunt wandelen of een kano kunt huren om de rivier te verkennen. Breng een bezoekje aan het pittoreske stadje Arcen, waar je de bekende Hertog jan Brouwerij kunt vinden.

We hebben een aantal opties voor Camping Klein Vink voor je op een rijtje gezet:

Camping Klein Vink

Nederland Limburg Arcen

Klein Vink 4, 5944 EX Arcen, Nederland

+31 (0)774 732 525.
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.