B&B De Witte Raaf

Welkom bij Camping en B&B de Witte Raaf een charmante natuurcamping in een bosrijke omgeving van de provincie Friesland. In het voorjaar van 2020 openen we onze mini-natuur-camping. Misschien wel de kleinste charme camping van Nederland, dan toch in ieder geval wel van Friesland. Je bent van harte welkom om je trekkers-tentje op te zetten in onze charmante boerderijtuin. Achter de pittoreske vijver hebben we plek voor 5 tot 7 trekkers-tentjes. Het charmante veldje wordt door de bossige boerderijtuin onttrokken aan het zicht van de oude boerderij. Twee prachtige hoge tulpenbomen voorzien het veldje van voldoende schaduw. Er is geen elektriciteit aanwezig op het kampeerveldje. In de boerderij bevindt zich een sanitaire ruimte met douches en toiletten waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Tevens is er buiten een afwasgelegenheid, en zijn er tegen betaling een wasmachine en een droger beschikbaar. Je kunt je mobiele telefoon opladen in de sanitaire ruimte. Daarnaast beschikken we over een “fietsverpleegpunt” en oplaadstation.

Yogaboerderij of ontbijtje to go

Wat is er heerlijker dan een heel weekend te genieten van yoga? Daarom biedt BoerderijYoga heerlijke yogaweekenden aan met verschillende thema’s, dus voor elk wat wils. Indien je wilt kun je ook een “ontbijt-to-go” bestellen, om op die manier smakelijk je dag te starten tussen de ontwakende natuur. De intense stilte, donkere nachten, duizenden sterren, en een prachtige natuur maken onze mini-camping bijzonder.

Rustiek kamperen in Friesland

Onze camping is vooral geschikt voor natuurliefhebbers die per fiets of wandelend de mooie natuur in Nederland willen ontdekken. Mini-natuurcamping de Witte Raaf ligt te midden van honderden kilometers fiets- en wandelroutes en vele fietsknooppunten aan de rand van het Drents Friese Wold en het Fochteloer Veen. Ook het Drenthepad loopt praktisch langs onze camping. De pittoreske brinkplaatsjes Diever, Dwingeloo en Havelte liggen op fietsafstand. Liever een dagje naar de stad? Zowel Groningen als Leeuwarden bevinden zich op 40 autominuten van onze locatie. Maar als je het liever dichterbij zoekt is er ook genoeg te zien en te doen. We bieden je heerlijke wandelarrangementen aan, direct te starten vanuit je tent! Liever iets uitdagenders? Dan is een SupSafariTocht misschien iets voor jou. Je rolt vanuit je tentje zo op je SupPlank en je gids Mariel vertelt je graag over de prachtige natuur die aan je voorbij glijdt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor De Witte Raaf (gesloten) voor je op een rijtje gezet:

De Witte Raaf (gesloten)
Nederland Friesland Ooststellingwerf

Compagnonsweg 56, 8427 RK Ravenswoud

+31 (0)6 15 16 41 54
Duits, Engels, Nederlands
1 mei - 1 november

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.