Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 4 ha

Natuurlijk De Veenhoop

De Veenhoop is een kleine camping in Friesland aan het water met eigen haventje gelegen in het natuurgebied De Alde Feanen. Centraal in Friesland, bij Leeuwarden, Drachten en Grou. De sfeervolle camping heeft een prachtig ruim en verwarmd sanitair. De Veenhoop is een ideale camping om te varen, vissen, fietsen, wandelen. Bootverhuur aanwezig! Eveneens mogelijkheid om chalet te huren. Elke dag verse broodjes en de krant. Gratis wifi. De combinatie van de camping aan het water met de jachthaven biedt je de mogelijkheid uw eigen boot mee te nemen en deze aan te leggen in onze gezellige jachthaven. Er is een eigen boothelling, maar stalling op de trailer kan natuurlijk ook.

Camping in Friesland aan het water

De camping in Nederland ligt in Natuurgebied De Alde Feanen, één van de 20 Nationale Parken in Nederland. De Alde Feanen is een schitterend gebied met een rijke natuur en cultuurhistorie, ontstaan vanuit veenafgravingen. De Veenhoop ligt in het hart van Friesland, in het midden van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Ook in Groningen ben je in een half uur. Beetsterzwaag ligt op korte fietsafstand. Als waterliefhebber zit je bij camping De veenhoop goed. Met een zeilboot of sloep (klein vaartuig) kun je vanaf de wateren een dag erop uit om Nationaal Park De Alde Feanen (De Oude Venen) te bewonderen. Of met een kano peddelen door de Friese meren.

We hebben een aantal opties voor De Veenhoop voor je op een rijtje gezet:

De Veenhoop

Nederland Friesland De Veenhoop

Eijzengapaed 5, 9215 VV De Veenhoop

+31 (0)512 461412
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.