Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Fraai

Camping Fraai is een kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land op loopafstand van het Friese plaatsje Haulerwijk. Camping Fraai is autoluw en biedt ruimte aan 25 ruime kampeerplekken. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Verder heeft de minicamping in Nederland enkele bijzondere accommodaties te huur: twee pipowagens en twee retrocaravans. Bij Camping Fraai ervaar je rust en gastvrijheid in een persoonlijke sfeer. Hierdoor voel je je al snel thuis. Laat je lekker verwennen en bestel ’s morgens een lekker ontbijtje in het theehuis!

Theetuin met binnenruimte

Camping Fraai heeft een eigen theetuin waar het zowel buiten op het terras als binnen goed toeven is. Bij de theetuin kun je terecht voor een koffie, thee, frisdrank of een ijsje. De binnenruimte bevindt zich in de voormalige paardenstal. Deze ruimte kun je als bijvoorbeeld het weer een beetje tegen zit ook gebruiken om een spelletje te doen of een boek te lezen. Verder wordt deze ruimte gebruikt voor de ontbijtservice.

Sfeervol kamperen in Friesland

Het plaatsje Haulerwijk ligt in Friesland, maar Drenthe en Groningen liggen om de hoek. Op slechts 30 autominuten ben je in de steden Groningen, Assen en Drachten. Vanaf Camping Fraai kan je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en tal van andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand van de camping. Voor langere afstanden is de bushalte voor de deur. De directe omgeving is prachtig voor fiets- en wandeltochten. Bosrijk, maar ook uitgestrekte vergezichten.

Camping Fraai

Nederland Friesland Haulerwijk

Hoofdweg boven41, 8433 LC Haulerwijk

+31 (0)6 41376036
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.