Camping De Ruimte in Dronten is een charme camping met zwembad gelegen in het bos in de provincie Flevoland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 6 ha

Camping De Ruimte

Camping De Ruimte in Dronten is een charme camping met zwembad gelegen in het bos in de provincie Flevoland. Op Camping De Ruimte kan je helemaal tot rust komen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalowtenten, camperplaatsen en kampeerplaatsen. Deze tevens natuurcamping heeft plaatsen met enige schaduw en volledige schaduw. Camping De Ruimte beschikt over animatie, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Flevoland

Kamperen in de groene omgeving van Dronten vlakbij de Veluwe randmeren in Flevoland is ideaal om dit stukje Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn fietsen en wandelen in het bos. Camping De Ruimte is de perfecte plek voor camperaars, een heerlijke fietsvakantie, natuurliefhebbers, ouders met tieners, rustzoekers, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers.

Camping De Ruimte

Nederland Flevoland Dronten

Stobbenweg 23
8251PX Dronten

+31 (0)321-316442
Duits, Engels, Nederlands
01-04-2017 t/m 30-09-2017
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.