Alle foto's

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Welkom bij Vakantiepark Cnossen Leekstermeer gelegen aan het Leekstermeer! In de kop van Drenthe, direct aan het water van het Leekstermeer vind je Vakantiepark Cnossen Leekstermeer. De ideale vakantiebestemming voor een vakantie aan het water vol leuke watersportactiviteiten. Of je nu van avontuur of rust houdt, hier vind je het beide! Genieten midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer en nabij de Friese meren. Ontdek Vakantiepark Cnossen Leekstermeer; hier maak je herinneringen voor het leven!

Ontdek het Leekstermeer en Groningen

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer ligt aan het Leekstermeer in natuurgebied de Onlanden; een prachtig laagveengebied op de grens van de provincies Drenthe en Groningen. Vanaf het vakantiepark kun je alle kanten op. Ga voor een dagje Friesland, vaar richting de Friese meren of rijd de Elfstedentocht per fiets of auto. Wist je dat de skyline van Groningen te zien is vanaf het vakantiepark? De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vakantiepark Cnossen Leekstermeer voor je op een rij gezet:

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer
Nederland Drenthe Noordenveld Nietap

Meerweg 13, 9312 TC Nietap

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe