Welkom op Vakantiepark Cnossen Leekstermeer ideaal gelegen aan het Leekstermeer in de kop van Drenthe, de ideale bestemming voor een vakantie aan het water.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 8

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Welkom bij Vakantiepark Cnossen Leekstermeer gelegen aan het Leekstermeer! In de kop van Drenthe, direct aan het water van het Leekstermeer vind je Vakantiepark Cnossen Leekstermeer. De ideale vakantiebestemming voor een vakantie aan het water vol leuke watersportactiviteiten. Of je nu van avontuur of rust houdt, hier vind je het beide! Genieten midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer en nabij de Friese meren. Ontdek Vakantiepark Cnossen Leekstermeer; hier maak je herinneringen voor het leven!

Ontdek het Leekstermeer en Groningen

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer ligt aan het Leekstermeer in natuurgebied de Onlanden; een prachtig laagveengebied op de grens van de provincies Drenthe en Groningen. Vanaf het vakantiepark kun je alle kanten op. Ga voor een dagje Friesland, vaar richting de Friese meren of rijd de Elfstedentocht per fiets of auto. Wist je dat de skyline van Groningen te zien is vanaf het vakantiepark? De mogelijkheden zijn grenzeloos!

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Cnossen Leekstermeer voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Nederland Drenthe Noordenveld Nietap

Meerweg 13, 9312 TC Nietap

+31 (0)594-512073
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.