Camping Kautenbach in kanton Wiltz ligt sensationeel in een bosrijke omgeving in het hart van de Luxemburgse Ardennen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 260 m

Camping Kautenbach

Camping Kautenbach in kanton Wiltz ligt sensationeel in een bosrijke omgeving in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Het is heerlijk vertoeven op de charme camping Kautenbach, zowel voor de actieve wandelaar en mountainbiker als ook voor rustzoekers. In de beek kunnen kinderen heerlijk spelen en dammen bouwen maar ook vissen is mogelijk. De sfeervolle camping heeft een eerlijke duidelijke prijspolitiek je word niet verrast door verdekte kosten, douchen is inclusief en zonder muntsysteem. Al jaren hanteren wij een milieuvriendelijke bedrijfsvoering om de prachtige natuur waarin we liggen te behouden. De camping heeft hiervoor al ruim 10 jaar het ecolabel. Camping Kautenbach is al generaties lang een vaste plek voor het grote kampeerpubliek. Je kunt bij hen terecht voor één nachtje op doorreis als ook voor bijvoorbeeld een 3 weekse vakantie en alles daar tussenin.

De oudste camping van Luxemburg

De gezellige camping in Kautenbach in het hart van de Luxemburgse Ardennen bestaat in 2019 65 jaar en is hierdoor de oudste camping in Luxemburg. De camping heeft een grote bekendheid onder kampeerders in de Benelux. De camping heeft een bijzondere ligging in een cocoon aan het riviertje de Clerve. Veel families komen hier al generaties lang. De camping heeft een veelzijdig publiek, zoals wandelaars, doortrekkers, gezinnen met jonge kinderen, vriendenclubjes, mountainbikers, senioren, rustzoekers. In de Bistro vind je naast een ruime keuze aan gerechten en drankjes ook een groot whiskey assortiment. De camping is ideaal voor jonge gezinnen, één-ouder gezinnen, wandelaars, natuurliefhebbers, 50 plussers, kampeerders op doorreis, individuele motorrijders, en rustzoekers. In de omgeving van Camping Kautenbach zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes zowel cultureel, culinair als voor shopping.

Camping Kautenbach

Luxemburg Wiltz

An der Weierbaach, L-9663 Kautenbach

00352950303
Duits, Engels, Frans, Nederlands
21 januari - 19 december
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.