Kleinschalige charme camping met zwembad gelegen op het platteland van de Provence.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 100 m

Camping à la Ferme La Grange de Campaulise

Camping à la Ferme La Grange de Campaulise in Mazan is een charme camping met zwembad gelegen op het platteland in Provence-Alpes-Côte d’Azur. Op de mini camping (minder dan 10 plaatsen) kun je helemaal tot rust komen. De natuurcamping heeft mooie caravans, chalets, kampeerplaatsen en woonwagens te huur. Het groene kampeerterrein heeft plaatsen met voldoende schaduw en fraai uitzicht. Camping à la Ferme La Grange de Campaulise beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin, zwembad en is rolstoelvriendelijk. Op de kleinschalige camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Charme camping op het platteland van de Vaucluse

Sfeervol kamperen op Camping à la Ferme La Grange de Campaulise in het rustieke landschap van de Provence-Alpes-Côte d’Azur is ideaal om dit prachtige stukje Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn een bezoek aan een aquapark, bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, grotten bezoeken, mountainbiken, wandelen en een wijngaard bezoeken. Camping à la Ferme La Grange de Campaulise is de ideale vakantiebestemming voor een gezin met jonge kinderen, kamperen bij de boer, natuurliefhebbers, rustieke kamperen, rustzoekers, wandelvakantie en wijnliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €17 €21 per dag
Extra persoon €5 €5 €7 per dag
Kind 1-15 jaar €3 €3 €5 per dag
Roulotte 5 personen €80 €85 €90 per dag
Chalet 6 personen €50 €50 €70 per dag
Caravan 5 personen €40 €40 €50 per dag

Camping à la Ferme La Grange de Campaulise

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Mazan

1194 Chemin de la Combe
84380 Mazan

+33 4 90 51 66 49
Engels, Frans
juni - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.