Camping Huttopia La Clarée in Val-des-Prés ligt aan een rivier, in de vallei van Névache in het departement Hautes-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Huttopia La Clarée

Camping Huttopia La Clarée in Val-des-Prés ligt aan een rivier, in de vallei van Névache in het departement Hautes-Alpes. De ongerepte Vallée de la Clarée en de talrijke pittoreske dorpjes in de Hautes-Alpes hebben een aantal mooie verrassingen in petto en zullen wandelaars zeker bekoren. Camping Huttopia La Clarée is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin of met vrienden. Wandelliefhebbers, klimmers en vissers zullen zich hier zeker vermaken. Huur een geheel uitgeruste tent Toile & Bois of één van de ruime kampeerplekken om uw eigen tent, caravan of camper op te zetten. U kunt uw tent, caravan of camper op één van de ruime kampeerplekken van de camping installeren. Onder de pijnbomen zult u zich midden in de natuur wanen en de aparte sfeer waarderen die op camping Huttopia La Clarée heerst. Een vakantie op de camping is perfect voor alle openluchtactiviteiten. De regio staat bekend om zijn trektochten, mountainbiketochten, fietstoerisme en klimexpedities. Voor visliefhebbers ligt de camping ideaal aan de rivier la Clarée, 1e klas categorie, die vol zit met forellen, net zoals de nabijgelegen Durance, Cerveyrette of de vele bergmeren. Vroeger werd deze vallei, die niets van zijn charme heeft verloren, “de mooiste vallei van de Alpen” genoemd. Ontdek vanaf camping Huttopia La Clarée het prachtige natuurlandschap, pijnbomenbossen en traditionele huizen in de omliggende dorpjes en gehuchten. Névache, Val-des-Près, Plampinet, la Vachette, Le Rosier en les Alberts zijn zeker een bezoekje waard. Briançon, geclassificeerde stad van Kunst en Geschiedenis, met zijn bouwwerk van Vauban, is uniek vanwege zijn culturele erfgoed. Ideaal om een dagje naartoe te gaan!

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia la Clarée voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia la Clarée

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Val-des-Près

8, route des Alberts La Rosier, 05100 Val-des-Prés

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
juni - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.