Camping Huttopia Lac de Sillé is een groene camping in het departement Sarthe is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve natuurvakantie.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 129
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 9 ha

Camping Huttopia Lac de Sillé

Camping Huttopia Lac de Sillé is een groene camping in het departement Sarthe is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve natuurvakantie. Camping Huttopia Lac de Sillé en het zwembad liggen midden in het bos, vlak naast het recreatiegebied Sillé-Plage. Op Camping Huttopia Lac de Sillé zijn de huuraccommodaties rustig gelegen in het bos van Sillé. Huur een Toile & Bois-tent of een houten stacaravan voor een comfortabel verblijf midden in de vrije natuur. Op camping Huttopia Lac de Sillé vindt u verschillende faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad en restaurant, waar u met het hele gezin of vrienden kunt genieten van één van de grillgerechten. Ontdek het erfgoed van het kleine dorpje Sillé-le-Guillaume, gelegen op 2 km van de camping Huttopia Lac de Sillé. De parochiekerk (la Collégiale Notre-Dame de l’Assomption) en het Kasteel van Sillé staan op de monumentenlijst. Het recreatiegebied Sillé-Plage is aangewezen als ‘Station Verte de vacances’ (Groene vakantiebestemming) met 3500 hectare bos, waterplassen, een meer en het zwemstrand Coco Plage. Rond het meer kunt u mountainbiken, wandelen, watersporten, zwemmen, klimmen, ziplinen, boogschieten en vissen.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Lac de Sillé voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Lac de Sillé

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Sillé-le-Guillaume

Sillé Plage, 72140 Sillé-le-Guillaume

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.