Zin in een bezoek aan Parijs en het Château de Versailles? Kies dan voor de charme camping Huttopia Versailles in de regio Parijs.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 55
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Huttopia Versailles

Zin in een bezoek aan Parijs en het Château de Versailles? Kies dan voor de charme camping Huttopia Versailles in de regio Parijs. Deze 3-sterrencamping met verwarmd zwembad is het vertrekpunt voor geweldige bezoeken met het hele gezin. Op camping Huttopia Versailles geniet je van verschillende faciliteiten, een hartelijke gastvrije ontvangst bij de receptie en een Pizza-Grill restaurant. Op camping Huttopia vind je ruime kampeerplaatsen en kan je cabanes, cahuttes, roulottes en lodge tenten huren. De camping beschikt over een verwarmd zwembad, restaurant en verschillende buitensportactiviteiten.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Versailles voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Versailles

Frankrijk Île-de-France Yvelines Versailles

31 rue Berthelot, 78000 Versailles

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - begin november
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.