Op Camping La Bedure in Luzy (Bourgogne) kun je heerlijk een paar weken tot rust komen met de tent, camper of caravan. Er zijn 50 ruime kampeerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Hoogte: 250 m

Camping La Bedure

Op Camping La Bedure in Luzy (Bourgogne) kun je heerlijk een paar weken tot rust komen met de tent, camper of caravan. Er zijn 50 ruime kampeerplaatsen.

Voorzieningen

De charme camping in Nièvre wordt door een enorme verscheidenheid aan mensen bezocht. Van jong tot oud, van alleenstaanden tot stelletjes en van gezinnen tot complete families. Naast de camping liggen een mooi en groot verwarmd zwembad (gratis) met kinderbaden en speelvelden. Het zwembad is in het voorjaar van 2019 gerenoveerd. Voor de kleintjes zijn er op de camping leuke speeltoestellen, tafeltennistafel, fietsjes en skelters. Om de dag compleet te maken kun je zelfgebakken pizza’s uit de houtoven bestellen of, op andere dagen, frietjes met een snack. Ook op de camping: wasmachine, frisdrank, ijs, wijn en gratis Wifi.

Activiteiten

Voor volwassenen en gezinnen zijn er diverse wandel-, fiets- en mountainbike-mogelijkheden in de omgeving en andere uitjes. Binnen een uur rijden is er een ruime keus uit diverse soorten vermaak, ook voor kinderen: meertjes om te vissen, zwemmen en amusementsparken, etc. Ook is er een rivier om in te kanoën. Vanaf Camping La Bedure zijn er diverse bewegwijzerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Verder in de omgeving: kastelen, leuke dorpjes, wijnvelden, etc.

Omgeving

De kleine camping is landelijk gelegen met vee en landbouw, maar het is ook bosrijk en heuvelachtig. Het dorpje Luzy ligt op 5 minuten lopen van de camping en heeft een gezellige kern met winkeltjes, cafés en goede en gunstig geprijsde restaurants. Daarnaast zijn er 2 supermarkten in Luzy: een Lidl en een grote B1 Supermarkt. Elke vrijdagochtend is er de weekmarkt.

De eigenaren spreken: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Camping La Bedure

Frankrijk Bourgogne Nièvre Luzy

Route d’Autun, 58170 Luzy

+31 (0)629289424 (NL), +33 (0)386500551 (FR)
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.