Village Huttopia Sud Ardèche

Village Huttopia Sud Ardèche in Vagnas is een stukje paradijs in het hart van een van de mooiste natuurgebieden van de Ardèche. Geniet van een uniek verblijf in dit vakantiedorp met zwembad in de Ardèche Méridionale, in het zuiden van dit schitterende departement. Village Huttopia Sud Ardèche ligt tussen Vallon Pont d’Arc en Barjac in, vlakbij het vertrekpunt van de kano-afdaling door de Gorges de l’Ardèche.  Huur een cabane, canvas of hout tent of een cahutte, kies jouw favoriete accommodatie voor een sfeervolle vakantie in Frankrijk. De camping heeft plaatsen met bosgrond, grasland op een groen terrein. De camping beschikt over animatie, een speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Leuke activiteiten in de omgeving zijn wandelen en kanoën op de rivier de Ardèche. Village Huttopia Sud Ardèche ligt op slechts 5 km van Vallon Pont d’Arc.

Overige information van deze accommodatie

Village Huttopia Sud Ardèche kun je ook boeken bij:

Village Huttopia Sud Ardèche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vagnas

RD 217, 07150 Vagnas

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.