Village Huttopia Sud Ardèche in Vagnas is een stukje paradijs in het hart van een van de mooiste natuurgebieden van de Ardèche.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 112
Huuraccommodaties: 57
Kampeerterrein: 14 ha

Village Huttopia Sud Ardèche

Village Huttopia Sud Ardèche in Vagnas is een stukje paradijs in het hart van een van de mooiste natuurgebieden van de Ardèche. Geniet van een uniek verblijf in dit vakantiedorp met zwembad in de Ardèche Méridionale, in het zuiden van dit schitterende departement. Village Huttopia Sud Ardèche ligt tussen Vallon Pont d’Arc en Barjac in, vlakbij het vertrekpunt van de kano-afdaling door de Gorges de l’Ardèche.  Huur een cabane, canvas of hout tent of een cahutte, kies jouw favoriete accommodatie voor een sfeervolle vakantie in Frankrijk. De camping heeft plaatsen met bosgrond, grasland op een groen terrein. De camping beschikt over animatie, een speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Leuke activiteiten in de omgeving zijn wandelen en kanoën op de rivier de Ardèche. Village Huttopia Sud Ardèche ligt op slechts 5 km van Vallon Pont d’Arc.

We hebben een aantal opties voor Village Huttopia Sud Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Sud Ardèche

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vagnas

RD 217, 07150 Vagnas

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
19 april 2019 - 29 september 2019
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.