Camping Sternberger Seenland in Sternberg is een charme camping gelegen aan een meer in de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 7,5 ha

Camping Sternberger Seenland

Camping Sternberger Seenland in Sternberg is een charme camping gelegen aan een meer in de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren. Op Camping Sternberger Seenland kan je helemaal tot rust komen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van blokhut, bungalow, caravan, huurtenten, kampeerplaatsen, stacaravans, trekkershut, vakantiehuizen en woonwagens. Deze tevens natuurcamping heeft plaatsen met fraai uitzicht, grasland, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw, plaatsen zonder schaduw en verharde standplaats. Camping Sternberger Seenland beschikt over animatie, eetgelegenheid, internettoegang en een speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Rustiek kamperen in Mecklenburg-Voor-Pommeren

Kamperen in de groene omgeving van in de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren is ideaal om dit stukje Duitsland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, fietsen, kajakken, kanoën, paardrijden en historische stadjes bezoeken. Camping Sternberger Seenland is de perfecte plek voor avonturiers, camperaars, doorreis, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, herfstvakantie, kindvriendelijk, levensgenieters, natuurliefhebbers, romantische vakantie, rustzoekers, schoolvakantie, sportieve vakantie, vakantie aan een meer, vakantie aan het water, vakantie met de hond, wandelvakantie, zomervakantie en zwemliefhebbers.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Sternberger Seenland bij:

Camping Sternberger Seenland

Duitsland Mecklenburg-Voor-Pommeren Sternberg

Maikamp 11, 19406 Sternberg

+49 03 84 72 53 4
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.