Algemene gegevens

Vodatent Recreatiepark Riverside

Recreatiepark Riverside is een bijzondere camping met safaritenten gelegen op de kop van het schiereiland van waterrecreatiegebied De Gouden Ham. De luxe safaritenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben privé sanitair. De tent is sfeervol ingericht en beschikt over twee slaapkamers, een keuken, woongedeelte en badkamer met toilet en douche.  Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht over het water. Het park biedt tal van mogelijkheden voor een actieve vakantie. Er is een sportveld, survivalbaan en trimparcours. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, op het springkussen of tijdens een potje tafeltennis. Op het meer kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals kanoën, varen en vissen.

We hebben de beste aanbieders voor Recreatiepark Riverside voor je op een rij gezet:

Recreatiepark Riverside

Nederland Gelderland Appeltern

Hamsestraat 10, 6629 KT Appeltern

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.