Alle foto's

Villatent Vakantiepark Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve is gezellige familiecamping in met zwembad in de regio Overijssel in Nederland. Op het park staan sinds april 2021 gloednieuwe zeven gloednieuwe Villatent Luxe met sanitair XL tenten, die volledig ingericht zijn voor maximaal zes personen. kun je  Vakantiepark Sallandshoeve beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Kinderen zullen zich op dit vakantiepark prima vermaken, er is genoeg te doen en er is een animatieteam.

Optimaal genieten van het buitenleven

Een Villatent Luxe met sanitair XL is van alle gemakken voorzien. In de tent vind je een volledige badkamer met een douche, toilet en wastafel. Deze robuuste safaritent heeft een oersterk houten frame en is ingericht voor maximaal zes personen. De tent is volledig ingericht met tafels, stoelen, een complete keuken en comfortabele bedden. Met 35 m² binnenruimte, het hoge dak en het heerlijke terras voelt de tent heel ruimtelijk aan. De voorkant van de tent kan helemaal open, zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven!

Twee slaapkamers

In de Villatent Luxe met sanitair XL vind je twee fijne slaapkamers, die gescheiden zijn door een steigerhouten wand. De slaapkamers zijn te verduisteren en ‘af te sluiten’ met een gordijntje. In een van de slaapkamers staat een groot tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee steigerhouten stapelbedden. De bedden zijn allemaal twee meter lang en daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. In beide slaapkamers staat een kledingkast, waar je je kleding kunt opbergen.

Kamperen in Overijssel

Kamperen in de prachtige omgeving van Nieuw Heeten is ideaal om het departement in de regio Overijssel te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn fietsen en wandelen. Een verblijf op Vakantiepark Sallandshoeve is ideaal voor levensgenieters, meivakantie, smulpapen, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Villatent Sallandshoeve voor je op een rij gezet:

Villatent Sallandshoeve
Nederland Overijssel Twente Nieuw Heeten

Holterweg 85, 8112 AE Nieuw Heeten

Duits, Engels, Nederlands
begin april - begin oktober

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe