Algemene gegevens

Staanplaatsen: 400
Huuraccommodaties: 50

Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen van de Achterhoek. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met binnenbad, buitenbad en glijbanen. Daarnaast kun je er genieten van een sauna en fitnessruimte. Op de camping vind je vele speeltuinen, een bowlingbaan, een tennisbaan en midgetgolfbaan. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met allerlei leuke activiteiten. Je kunt een hapje eten in het restaurant en bij de snackcorner. Op de campings worden kano’s en fietsen verhuurd.

Geniet van de groene omgeving

Vakantiepark De Twee Bruggen bevindt zich tussen de groene bossen en velden van de Achterhoek. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en genieten van alle rust. Bij de camping vind je het riviertje Boven Slinge, waar je lekker kunt kanoën. Ook moet je zeker een bezoekje brengen aan het mooie dorpje Winterswijk.

Vakantiepark De Twee Bruggen

Nederland Gelderland Winterswijk Winterswijk Miste

Meenkmolenweg 13, 7109 AH Winterswijk Miste

0543 56 53 66
Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.